Tarih: 28.03.2021 15:42
Kadın Blazer Ceket Modelleri
Kadın blazer ceket modelleri, kadınlar tarafından tercih edilen en şık ve kaliteli ceket modelleri arasında yer almaktadır. Kışı ve yaz mevsimini geride bırakıp bahar mevsimlerine geçerken gardıropları çeşitli ceketler süslemeye başlıyor. Bir bluz veya tişört üzerine ne tür bir ceket giymek istersiniz? Kış henüz bittiyse ve hala biraz soğuksa, kaşe ceketleri giymek uygun olabilir. Mayıs ayına kadar her yerde oversize jean ceketler görmeye başlayacaksınız. Blazer ceketler ne olacak? Peki, hangi renk ve desende ki blazer ceketler ile şıklık elde edebilirsiniz? Blazer ceketler ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.
En Şık Blazer Ceket Modelleri
Maskülen bir stile sahip olmayı seviyorsanız blazer ceket modelleri gardırobunuza çok yakışacak. Nü, mavi ve beyaz renklerde raflarda bulunan blazer ceket modelleri ile kısa bir bluz tercih edebilirsiniz. Ceketinizle aynı renkte olan pantolonlar ile iş kombinasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Sportif bir görünüm için, yüksek bel tayt üzerine giyeceğiniz siyah bir bluzu yumuşak renkli bomber ceket ile kombinleyebilirsiniz. Ceketlerde de kendini gösteren 80'lerin modası bu parçaya hareket katıyor. Vintage ceketler bazıları için bir yaşam tarzı! Kürklü ceketler kış aylarında da kullanılabilirken, yağmurluk kumaştan üretilen ceketler sezon ortalarını kolaylaştırıyor. Tarzınıza uygun ceket seçenekleri Zidan Butik’te sizlere sunulmaktadır.
Hepimiz seçtiğimiz her kıyafete bir parça renk ve stil eklemeyi seviyoruz. Kim modern ve benzersiz görünmek istemez? Tüm bu kriterlere uyan tek giysi blazer ceketlerdir! Bayanlara yönelik yepyeni moda blazerler, her modern kadın tarafından tüm haklı nedenlerle tercih edilir ve aranır - farklı kıyafetlere eklenebilirler ve yeni stil ifadesini giyen herkese anında ekleyebilirler. Süper hafif ve gündelik bir parti veya sunumlara resmi toplantılar olsun; bir blazer her şeyi değiştirebilir. Ve dedikleri gibi, ilk izlenim de en iyi izlenim olabilir. Öyleyse neden piyasadaki en iyi giysileri keşfetme şansını bırakasınız? İşte moda endüstrisinde şu anda en popüler olan kadınlar için en yeni ve benzersiz blazerlerimiz.
Kadın Blazer Ceketler ve Özellikleri
Bu kadın moda blazerleri hakkında bu kadar yeni olan ne? Bu giysiler bir kişinin görünüşünü nasıl değiştiriyor? İşte birkaç özellik…
  • Blazerler oldukça çok yönlü bir kıyafettir. Bu tarz giysiler her duruma uygun olabilir.
  • Farklı renklerde göründükleri için, farklı kıyafetlerle kolayca kontrast oluşturabilirsiniz.
  • Blazer ceketler kadınlar için bile açık veya tek / kruvaze olabilir.
  • Çoğu kadın blazer çentikli yaka ile gelir. Ancak, çok azının şal yakası var.
  • Vücut Tipinize En Uygun Blazer Nasıl Seçilir?
  • Vücut tipinize ve görünümünüze bağlı olarak, size en uygun blazer cekete uyabilirsiniz. Tüm kadın blazer stilleri tek tip değildir ve bu nedenle hangi türün sizin için doğru seçim olabileceğine dikkat etmek önemlidir.
  • İnce ve minyon iseniz, kapalı ve çoklu düğmeli blazer ceketler ile gidebilirsiniz. Kıvrımlı veya büyük beden iseniz bu blazer cekete gitmeyin.
  • Uzun boylu kadınlar da kısa blazer ceketlere gidebilir. Ancak boyunuz çok kısaysa kısa boy için gitmeyin.
  • Daha uzun blazerler hem kısa hem de uzun kadınlara uygun olabilir. Dahası, büyük beden olan kadınların aynısını tercih etmemeleri tavsiye edilir.
  • Resmi görünüm ve durumlar için, tek göğüslü seçeneği olan çentikli blazer ceket tercih edin.
Kadın Blazer Ceket Çeşitleri
Boyfriend Blazer Ceket
Kadın boyfriend blazer ceket, uzun boylu süper rahat ve bol şık blazer türleri arasındadır. Çağdaş ve modern görünmenin tüm özelliklerini koruyor. Bu siyah beyaz kareli blazer şu anda favorilerimiz arasındadır. Her türlü pantolon ve gömlek ile rahatlıkla kombinlenebilir.
Smokin Blazer Ceket
Smokin blazer ceket tüm dünyada en çok satan trendlerden bir tanesidir. Tüm yeni siyah ve süper şık smokin çeşitleri piyasada yenidir ve şu anda moda endüstrisini yönetmektedir. İçlerinde otoriter ve benzersiz resmi titreşimleri seven kadınlar içindir. Çoğu durumda dar kesimle gelirler ve minyon, ince ve seksi kadınlar için en iyisidir!
Ekose Blazer Ceket
Ekose çeşitleri asla modası geçmez. Yıllar ve nesiller boyunca olsun, sonsuza dek trendler. İşte favori bir kadın ekose blazer ceketler birbirinden şık parçalar ile kombinlenmektedir. Siz de birbirinden şık ekose blazer ceketler ile şık bir kombin elde edebilirsiniz.
Çiçekli Blazer Ceket
Çiçek desenleri asla trendin dışına çıkmaz ve işte piyasada en çok satan böyle bir stil. Bu çiçekli blazer ceket oldukça kadınsı ve yine de çağdaş bir şıklık elde etmenizi sağlıyor. Zahmetsizce muhteşem kombinler oluşturmanızı sağlar.
Baskılı Desenli Blazer Ceket
Baskılı desenler oldukça rahat ve düzenli. Ancak içlerinde benzersiz bir baskı arıyorsanız, o zaman bu leopar desenli blazer sizin için doğru seçim olabilir. Çılgın ama çılgın çağdaş bir tarz ve zahmetsizce anında şık bir görünüm veriyor.
Siyah Blazer Ceket
Klasik siyah asla şıklığınıza gölge düşürmez. Benzer bir blazer tarzı istiyorsanız ve diliyorsanız, kadınlar için bu süper siyah ancak gündelik blazer doğru kıyafet ve seçim olabilir. Çeşitli durumlar için uygun hem resmi hem de yarı resmi bir görünüm verir.
Deri Blazer Ceket
Malzeme olarak suni deriden yapılmış olan blazer ceketler son derece şık bir görünüme sahiptir. Kahverengi renkli blazer, astarlı ve yakasının yanında çentikli yakaya sahiptir. Etrafında şık ve otoriter bir hava isteyen kadınlar için en iyisidir. Aynı ön cepler de var ve modern bir tarz ifadesi arayanlar için tamamen harika bir öneridir.
Blazer Ceketler ile Şık Kombinler
Blazer, gardırobunuzdaki en şık parçalardan bir tanesidir. Herhangi bir kıyafete tam olarak doğru seviyede mükemmellik katar. İster siyah ister lacivert klasik bir kesim, ister rahat tüvit veya ekose desenli modaya uygun büyük boy bir blazer seçin, yukarı veya aşağı giyinmesi kolay bir giysi olduğunu ifade edebiliriz. Hafta sonu için iş görünümünüzü şıklaştırın veya kot pantolonla giyin. blazer her durum için mükemmeldir. En şık ve harika örtbas fikirleri için kadın kimono ve ceketlerimize göz atın.
Zidan Butik’ten son derece rahat ve trend kadın blazer ceket modellerini hissetmeye hazır olun! Her durum için en iyi şekilde görünmenize ve hissetmenize yardımcı olacak çok çeşitli blazer ceketlerimiz var. Şık bir blazer ceket muhteşem bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Zidan Butik’ten tüm kadın giyim ve günlük ihtiyaçlarınız için alışveriş yapın ve tüm kıyafetler ile şık görünmenin keyfini çıkarın.







 
Yükleniyor...