Tarih: 28.03.2021 15:46
Kadın Kaban Modelleri
Kadın kaban modelleri, kadınların en yoğun şekilde tercih ettiği kışlık kıyafetler arasında yer almaktadır. Siz de Zidan Butik’te bulunan birbirinden şık kadın kaban modelleri arasından tercihinizi yaparak muhteşem bir görünüm elde edebilirsiniz. En şık kadın kaban modellerini sizlere sunan Zidan Butik’in bir diğer önemli özelliği ise birbirinden uygun fiyatlı ürünler ile karşınıza çıkmasıdır.
Harika bir ceket, soğuk havalarda tarzınızın vazgeçilmez bir unsurudur ve bu sezon vereceğiniz en önemli satın alma kararlarından biridir. İyi bir palto, herhangi bir görünümü gerçekten yükseltirken sizi sıcak tutabilir. 
Tarzınız İçin Harika Bir Kaban Seçmek Neden Önemlidir?
Bir palto, stil ruh halinizi belirleyebilir veya hatta çok fazla giyinmek istemediğiniz bir günde görünümünüzü bir araya getirebilir. İyi bir ceket aynı zamanda bir giriş yapar ve bir izlenim bırakır. Bunun yanı sıra kış sezonu boyunca birçok kez kaban giyeceksiniz. Bu doğrultuda kabanları sık sık giyecek olmak gerçekten iyi bir tane satın almak için yeterince iyi neden! Bir paltoyu nasıl seçeceğinizi keşfedelim ve tarzınız için doğru olanı seçelim.
Hepimizin farklı tarz kişilikleri, yaşam tarzları ve konfor seviyelerine sahip olduğumuzdan, temel mont seçenekleri her kişi için farklı olacaktır. İdeal olarak, gardırobunuzda birden fazla kabanınızın olması gerekir. Bu sayede farklı kombinler ile farklı kaban seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Şimdi gelin kaban seçenekleri arasından tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenleri inceleyelim.
İdeal Kadın Kaban Modeli Nasıl Seçilir?
Sizin için en iyi ceketi nasıl seçersiniz? Hepimizin farklı bir stil anlayışına, konfor seviyelerine ve yaşam tarzlarına sahip olduğumuz için stiller kişiye göre değişecektir. Bütçeniz büyük bir faktördür. Çeşitli durumlar için birden fazla montunuz mu yoksa tüm etkinlikler ve amaçlar için pratik ama şık bir montunuz olsun ister misiniz?

Kişisel tarzınıza uyacak kadınlar için mükemmel kışlık montları seçerken kendinize sormanız gereken bazı sorulardır.  Bir sezondan fazla kullanılacak bir mont istiyorsanız biraz daha fazla para harcamayı göz önünde bulundurmalısınız. Birkaç şık montunuz olmasını istiyorsanız, daha düşük kalitede gidebilirsiniz. Bununla birlikte, kışlık montunuzun birkaç mevsim dayanmasını istiyorsanız, daha kaliteli bir paltoya yatırım yapmalısınız. Yüksek kaliteli bir ceket, daha güçlü bir dikişe ve astara sahip olacak ve sağlam malzemelerden tasarlanacaktır.
Soğuk aylarda, özellikle şiddetli hava koşullarına eğilimli bir bölgede yaşıyorsanız, bir kışlık mont giymeniz önemlidir. Biraz titizlikle hem pratik hem de şık bir palto bulabilirsiniz. Öncelikle doğru malzemeleri bulun. Sizi sıcak tutan ve su geçirmez fermuarlar ve rüzgar kanatları gibi özelliklere sahip bir paltoya ihtiyacınız olacak. Oradan, size çok yakışacak bir stil ve malzeme seçin. Özel özellikler istiyorsanız hem şık hem de pratik olan çıkarılabilir başlıklar ve çekme ipleri gibi şeyler arayın.
Modaya Uygun Tasarımlar
Mont satın alacağınız da sezonun modasına uygun bir ceket tercih etmelisiniz. Bu sayede son derece şık ve etkileyici bir görünüm elde etmeniz mümkündür.
Renk Faktörünü Unutmayın
Siyah veya nötr renkli bir kaban her zaman iyi bir fikirdir. Ancak çeşitli renk kombinasyonlarına sahip olmak isteyebilirsiniz. Gardırobunuza biraz hava katmak istiyorsanız, kırmızı bir palto her zaman şık ve iddialı bir görünüm sunar. Kadınlar için bazı muhteşem ekose veya kürk kışlık paltolar da vardır. Kişiliğinizi kaban seçiminizle ifade edebilirsiniz. Günlük kullanım için temel bir renk veya siyah bir ceket istiyorsanız, kasabaya çıktığınızda ifade vermek için belki daha cesur bir renk satın alın.
Daha pratik, nötr renkte bir kabana sahip olmak istiyorsanız Zidan Butik’te her zaman bulunan en şık kaban modelleri arasından seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Günlük görünümünüze zarafet katacak pek çok kaban modeli bulunmaktadır.
Kabanın Kalınlığı
Çok soğuk ortamlarda mı yaşıyorsunuz? Çok çabuk üşeyen bir yapıya mı sahipsiniz? Dışarıda süre mi kalıyorsunuz? Yoksa çoğu zaman bir arabada, otobüste mi oluyorsunuz? Eğer mont giyeceğiniz zamanın büyük bir bölümünde sıcak bir ortam olacaksanız, daha hafif bir palto tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte, elementlere maruz kalırsanız, sizi sıcak tutmak için daha kalın, daha ağır bir kaban tercih edebilirsiniz.
Ürünü Detaylı İnceleyin
Her etiketi dikkatlice okuyun. Yüksek fiyat noktalarına sahip bir tasarımcıdan olsa bile, ucuz akrilikler çok kullanılmaktadır. Bazen "yün" olarak tanıtılan şeylerin sadece yüzde küçük bir kısmı yün ve ardından % 80 naylon ve spandeks.
Beğendiğiniz bir palto bulduğunuzda, gerçekten yüksek kaliteli olduğundan emin olmak için inceleyin. Sarkan iplik olmadığından emin olmak için dikişleri inceleyin. Kumaşın çıktığı yerde delik olmadığından emin olun. İzolasyondan montta dikiş geçmemelidir.
Vücudunuza Uygun Modeller Tercih Edin
Sizin için neyin işe yaradığını bilmenize yardımcı olur. Örneğin, 5'1 "boyutunda, birçok stilin bunaltıcı olabileceğini unutmayın. Vücudunuza en uygun olanı tam olarak ne aradığınızı bilmek (baldır boyu, diz boyu, kapüşonlu, yakalı, kruvaze, kravat-bel, düğmeli vb.) uygun olmayan bir parça paltoyu ortadan kaldırarak süreci kolaylaştıracaktır.
Su Geçirmez Özelliği
Su geçirmez bir kaban aldığınızdan emin olun. Kış aylarında su geçirmez bir cekete ihtiyacınız olacak. Kar ve yağmurdan zarar görecek bir mont istemezsiniz. Seçtiğiniz herhangi bir katın dış kabuğunun suya dayanıklı olarak işaretlendiğinden emin olun. Kaplamanın malzemesinin su geçirmez olup olmadığını görmek için etiketi kontrol edin. Ayrıca, ceketi kaç kat su geçirmez malzeme kapladığını da görmelisiniz. Daha fazla katman, suya karşı daha iyi korumaya sahip olursunuz.
Yağmurluk gibi görünen malzemelerin suyu bloke etme olasılığı daha yüksektir. Ceketinizin yalıtılmış olduğundan emin olun. Yün ve deri paltolar gibi tüm paltolarda yalıtım yoktur. Çok soğuk bir bölgede yaşıyorsanız bu önemli olabilir.
Doğru Malzemelerden Üretilmiş Olması Gerekir
Doğru yalıtım türünü seçin. Bir kışlık mont için üç tür yalıtım vardır: kuş tüyü, sentetik ve havlı kumaş. Kış aylarında sizi sıcak tutacak bir yalıtım seçin.  Kuş tüyü klasik bir yalıtıcıdır ve kışın sıcaklık sağlamak için harikadır. Bununla birlikte, ana dezavantajı, neme karşı da dayanıklı olmamasıdır. Çok fazla yağışa eğilimli bir ortamda yaşıyorsanız, aşağı sizin için en iyi seçenek olmayabilir. Sentetik lifler neme karşı daha iyi tutunma eğilimindedir. Ancak sentetik lifler diğer seçenekler kadar uzun ömürlü değildir. Zamanla daha hızlı yıpranma eğilimindedirler.
Hav kumaşı koyun yünü ile benzerdir. Suya dayanıklıdır ve sentetik kumaştan daha uzun ömürlüdür. Ancak sentetik kumaşla çok kalın bir ceket yapmak zordur. Kış için çok kalın bir şeye ihtiyacınız varsa, farklı bir yalıtıcı deneyin.
Kadın Kaban Fiyatları
Kadın kaban fiyatları ürünlerin özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. Bu doğrultuda kadın kaban fiyatları ile ilgili net bir bilgi vermek mümkün değildir. Söz konusu ürünlerin fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için Zidan Butik’te ki ürünleri inceleyebilirsiniz.



 
Yükleniyor...