Tarih: 28.03.2021 15:47
Kadın Kot Ceket Modelleri
Kadın kot ceket modelleri, kadınların gardıroplarının olmazsa olmaz ürünleri arasında yer almaktadır.  Denim ceketler uzun zamandır hayatımızda bulunan şık ceket modelleri arasında yer almaktadır. İş, yürüyüş, parti, okula giderken tercih edilen bu kıyafetler ile muhteşem bir görünüm elde etmek mümkündür. Bir kot ceket, sonbaharın veya ilkbaharın soğuk mevsiminde sizi ısıtır ve bunun için doğru kıyafetler sizi mükemmel kılar. Kadın kıyafetleri her yıl değişse de güzel kadın denim ceketleri hala modadır. Serin havalarda üşümenize izin vermeyecek, içinde rahat ve konforlu olacaksınız.
En şık kadın kot ceket modellerini müşterilerine sunan Zidan Butik aracılığı ile kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Peki, ama nasıl? Şimdi gelin kadın kot ceket modellerini seçerken dikkat etmeniz gereken hususları hep birlikte inceleyelim.
Doğru Kot Ceket Nasıl Seçilir?
Modeller farklı stil, renk, dekorasyon varlığı ve hem genç kızlarda hem de yaşlı kadınlarda harika görünüyor. Denim ceketler uzunluk olarak şu şekilde ayrılır: bel hizasına kadar, belin altı ve göğüs altı. Mevsime bağlı olarak, denim ceketler sıcak astarlılara ve olmayanlara ayrılır. Astar kolayca çıkarılabilir, bu da kotu sonbaharda hafif serin bir yaz yapar. Astar, özellikle kürkten olmak üzere çeşitli sıcak malzemelerden yapılır, ancak onunla birlikte kızların birkaç kilo kazanma şansı vardır, bu yüzden figürünüzü dikkatlice izleyin. Kürklü kışlık denim ceketler, iyi sıcak özelliklere sahip oldukları ve aynı zamanda mükemmel bir görünüme sahip oldukları için popülerdir. Bölgemizde bu tür ceketlerin en popüler modelleri kürklüdür,
Bir kot ceket satın almadan önce, kişinin göğüslerinin hacmini ölçmesi gerekir ve sonuçta santimetre olarak ortaya çıkan değer ikiye bölünür ve beden seçilir. Siyah kot rengi evrenseldir, tüm gardıropla birleştirilir ve aynı zamanda görsel olarak ağırlığınızı azaltır. Özellikle aynadaki görünümünüze yakından bakarak, tercih ettiğiniz tonları doğru bir şekilde belirleyerek kot pantolonunuzun rengini iyi seçin. Koyu gölgeler kire karşı daha az hassastır ve bunları günlük kullanım için kıyafetlerle eşleştirmek daha kolaydır.
Çizgilere Dikkat Edin
 Çizgilerin eşit ve aynı olması gerekmektedir. Kollar hareketi engellememelidir. Bağlayıcılar iyice sıkılmalı ve açılmalıdır, fermuarlar sıkışmamalıdır. Bir kot ceketin en pahalı olması sizin için doğru olduğu anlamına gelmez. Denim ceketin şekline ve tarzına dikkat edin. Çok uzun ceketler, figürünüzün haysiyetini gizlemektedir. Kısa veya kırpılmış modellerle onu vurgulamaya çalışın. Bugün gençler arasında denim ceketlerde çok popüler takılar vardır. Yapay elmaslar, nakışlar, boncuklar, çeşitli dikili elemanlar, çizikler, yapay delikler. Giysilerde de parlak bir şekilde öne çıkacak birkaç büyük broş satın almanızı tavsiye ederiz.
Güneş gözlükleri, kot görünümüyle iyi bir şekilde eşleşir. Sert, bol bir kot kıyafeti giyen bir bayan için belirli bir stil bulunmaktadır. Bu görüntü annelerimiz ve babalarımız tarafından zamanla test edilmiş ve dikkatleri mükemmel bir şekilde kendinize çekmiştir. Uzun boylu kızlar kısa kollu ve kısa kızlar uzun ceketler seçmemelidir. En iyi seçenek sizi daha uzun ve daha kadınsı yapan kırpılmış modeller olarak karşımıza çıkmaktadır. Kıvrımlı şekillere sahip olan kadınlar için, yüksek belli modeller uygundur ve açıkçası aşırı kilolu kadınlar için, tasarımcıların en küçük görünüm ayrıntılarını düşündüğü büyük bedenlerde özel denim ceketler önerilmektedir.
Kombinleri Göz Önünde Bulundurun
Denim veya deri pantolonlar artı sandaletler veya yüksek topuklu ayakkabılar bir kot ceketle güzel görünür. Bu sayede siz de en ideal görüntüye sahip olursunuz. Bir kot etek veya siyah deri etek harika görünecek ve kalem etek ve bluzla iyi gidecek. Bir kot ceket ve kot pantolon kombinasyonuna veya seksi ve feminen bir mini etek kombinasyonuna dikkat etmeye değer.

Bir bluz veya sıradan bir moda tişört, bir üst ve soğuk havalarda bir balıkçı yaka veya hafif bir kazak, ancak bir ceketten daha uzun olmayan bir ceketin altında iyi görünecektir. Dar elbiseler, özellikle geniş bir etek ucu olmadan iyi görünür. Elbiseler, örneğin büyük bir bele sahip olan veya olmayan kadınlar için uzun kot ceketlerle birleştirilmez.

Doğru aksesuarları seçerek bir kot ceketi çok giyebilirsiniz. Altın zincirler, bir kolye, bir haç ve boncuklar takmamalısınız, çünkü büyük kotların arka planında çok fazla öne çıkmayacaklar ve diğerleri artık varlıklarını umursamayacaklar - dikkat dış giyim üzerine odaklanacak.

Dışarısı çok soğuk değilse ve iyi bir büstünüz varsa, o zaman düğmesiz şık bir kot ceketin altındaki giysilerle vurgulayın, örneğin, bir üst düğmeyi kışkırtıcı bir şekilde gevşetin - çevredeki erkeklerin dikkatini ve zevkini garanti altına alın. Ancak böyle kadınsı bir numara için, başkalarının yaşını hesaba katmak, genç erkeklerin olmadığından emin olmak veya tam tersine, güçlü yaşlı adamların yanı sıra ofisinizde kabul edilen kuralları dikkate almak gerekir.

Denim giysiler solma, solma, solma eğiliminde olduğundan, sıradan bir dilenci gibi olmamak için denim giysilerin genel dış durumuna dikkat edin. Yeni bir şey olmasına rağmen sözde yıpranmış kotlar bugün son derece moda haline gelmiştir. Özellikle genç kadınlar bu ceket tercihini çok daha yoğun bir şekilde yapmaktadır.  Genellikle sokak stili giyinme de kot artı parlak renkli spor ayakkabılı bir tişört seçilmektedir. Modaya uygun kot ceketinizin kendinizi bulduğunuz duruma uygun olduğundan emin olun.

Umarım bu materyali okuduktan sonra, bir kadının ebedi bir sorunu olmasına rağmen, örneğin kısa bir kadın kot ceketi giyecek hiçbir şey olmadığına dair herhangi bir itirazınız olmaz: tüm gardırop güzel şeylerle doludur ve hiçbir şey yoktur. giymek!

Hala gardırobunuzda bir bayan için şık bir kot ceketiniz yoksa, mağazaya koşun ve vazgeçilmezliğine hayran kalacaksınız.

Kotların kalitesi nasıl kontrol edilir.

Sevgili kadınlar. Ülkemizde özellikle küçük mağazalarda ve popüler bir satın alma yeri olan giyim pazarında çok sayıda sahte olduğu için dünyaca ünlü markaların denim ürünlerine güvenmemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm bunlar, televizyonda, internette, yazılı medyada (gazete ve dergiler) reklamlarına çok para yatıran tanınmış markanın kadınlar arasında çok popüler hale gelmesinin nedeni haline geldi. Buna ek olarak, mükemmel kalitesine de rehin oldu, çünkü bir kot ceket satın alırsanız ve size bir aydan fazla (hatta bir yıl) hizmet ederse, bu markanın yüksek kalitesinden memnun kalacaksınız ve kesinlikle yine aynı şeyi almaya gel.

Bu nedenle, etiketteki iyi bilinen isimlere güvenmeyin, en azından kaliteyi biraz kendiniz kontrol edin. Genellikle, çok yüksek bir fiyata brüt sahte aldığınızda olur, dedikleri gibi, buna değmez. Fazla ödeme yapmayın, sahte ürünler satın almayın, en azından kısa bir süre için gözünüzde uzmanlaşın. Bu sayede, aile bütçenizi tekrarlanan satın alımlarda para israfından kurtaracaksınız.
Öncelikle denim giysiyi seçmeden önce dikildiği kumaşın kalitesini belirleyin . Kural olarak, denim ürünler geleneksel olarak% 100 pamuktan dikilir. Kot kumaşları için daha ucuz, sözde bütçe seçenekleri yalnızca bir pamuktan değil, çeşitli sentetik elyafların çeşitli katkılarından oluşur.

Daha elastik, güçlü hale gelen bu kumaşlardır, ancak hiçbir durumda bileşimde sayıları pamuktan fazla olmamalıdır. Onlardan daha fazlası olsaydı, o zaman bunu düşünürdüm, çünkü saflığından dolayı, sadece satıcılar tarafından değil, aynı zamanda dikiş fabrikalarında beğendiğin ceketi diken üreticiler tarafından da soyuluyorsun!

Dikkatinizi çekmek istediğim ikinci nokta , Amerika'da (modanın tüm dünyaya gittiği vatan) bu kadar popüler hale geldikleri denim kumaşların dayanıklılığıdır . Jeans'in diğer benzer kumaşlardan artan mukavemette farklı olduğunu hatırlatmama izin verin (kumaş üretimi için makinelerde sözde özel iplik dokuma sayesinde). İki tür dokuma vardır (denim için geleneksel klasik dimi ve ayrıca tezgahlarda dikey değil, yatay dokuma ile ayırt edilen dimi).


 
Yükleniyor...