Tarih: 28.03.2021 15:48
Kadın Kot Pantolon
Kadın kot pantolon modelleri, kadınların en çok tercih ettiği pantolon modelleri arasında yer almaktadır. Her kadının gardırobunun mükemmel parçaları arasında yer alan kot pantolon modellerini siz de tercih edebilirsiniz. En şık halleri ile sizlere sunulan kadın kot pantolon modellerini detaylı bir şekilde incelemek için hemen harekete geçebilirsiniz.
Kadın Kot Pantolon Çeşitleri
Kadın kot pantolon çeşitleri günümüzde pek çok versiyonu ile karşımıza çıkmaktadır. Siz de birbirinden şık ve kaliteli kumaşlardan elde edilen kadın kot pantolon çeşitlerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. Şimdi gelin kadın kot pantolon çeşitlerini hep birlikte detaylı bir şekilde inceleyelim.
Yüksek Bel Kot Pantolon Modelleri
Yüksek bel kot pantolon modelleri bireylerin göbek hizasında veya daha yüksek bir bel ölçüsüne sahip olan kot pantolonlardır. Bu tür pantolonlar her zamanlar sıkı bir formda karşımıza çıkmaz. Özellikle 80'ler ve 90'larda çok popüler olan yüksek bel kot pantolonlar 2010'lu yıllarda tekrar tercih edildi. Genel olarak içine sıkıştırılan bir gömlek veya bir mahsulün üst kısmı ile şık bir şekilde kombinlenebilmektedir. Bu sayede yüksek bir görünüm elde edilerek bacak ve gövde boyunun daha uzun olması mümkün hale gelir.
Orijinal Bel Kot Pantolon Modelleri
Yüksek bel pantolon ile benzerlik göstermektedir. Çünkü buradaki bel ölçüsü göbek hizasındadır. Bu kotları yüksek belli kotlarla ile kombinlediğiniz kıyafetler ile rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz.
Normal ve Orta Bel Kot Pantolon Modelleri
Bu pantolon modelleri genel olarak göbek deliğinden biraz daha düşük bir bel ölçüsüne sahip klasik pantolonları ifade etmektedir Doğru seçilirlerse, her vücut tipine uyabilirler.
Düşük Bel Kot Pantolon Modelleri
 Düşük belli kot pantolonlar sadece düz karınlı kadınların tercih etmesi durumunda şık bir görünüme sahip olacaktır. 2000'li yılların başında, genellikle göbeğin alt kısmını ortaya çıkaran kısa üstlerle birleştirildi.
Ultra Düşük Bel Kot Pantolon Modelleri
 Ultra düşük belli kotlar, 2010'ların başında olduğu kadar popüler değildir. Günümüzde yüksek bel pantolonların yerine geçmesi mümkün olmayan ultra düşük bel kot pantolonlar sadece düz karınlı zayıf kızlara tavsiye edilmektedir.
Kadınların kot pantolon tercihi yaparken dikkate alması gereken bazı önemli noktalar vardır. Peki, bu kritik noktalar nelerdir? Gelin bu noktaları hep birlikte detaylı bir şekilde inceleyelim.
Kot Pantolon Tercihi Nasıl Olmalıdır?
Kadınların kot pantolon tercihi sırasında dikkat etmesi gereken çeşitli noktaları genel olarak aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür.
Trendlere Güvenmeyin
Kot pantolon söz konusu olduğunda yüksek belli skinny jeanler şu anda en büyük moda trendi olabilir. Ancak bu mutlaka satın almanız gereken kotlar olduğu anlamına gelmez. Sırf bir kot tarzı şu anda trend olduğu için vücudunuzu gururlandıracağı anlamına gelmez.
Bazı kadınlar modaya uygun kot pantolonlarla harika görünür, bazıları ise hoşlanmaz. Hangi kot pantolonu satın almanız gerektiğini belirlemek için mevcut geçici moda trendine güvenmeyin. Bunun yerine, trendleri görmezden gelin ve dergilerdeki modellerde gördüklerinizi değil, size yakışan kotları seçin.
Kotların Esnemesini Hatırlayın
Kotlar kot kumaştan yapılır ve kot çok esnek bir kumaştır. Mağazada ilk kez bir kot pantolon denediğinizde, biraz dar ve rahatsız hissedebilir. Bu da doğal olarak sizi daha büyük bir beden satın almaya teşvik edebilir.

Kotları eve götürüp bütün gün giydiğinde, esneyecek ve muhtemelen çirkin bir şekilde sarkacaklar. Biraz daha dar olan kot pantolonları tercih edin ve cildinize uyacak şekilde esneyeceklerine güvenin.
Doğru Olanı Bulun
Size mükemmel bir şekilde uyan ve kotu satın aldıktan sonra çok gevşek veya çok dar olmakla sizi rahatsız etmeyecek bir bel bandına sahip kot pantolon bulmak için basit bir yöntem vardır. Elinizi hiçbir zaman kot pantolonunuzun bel bandının arkasına kaydırmamalısınız. Yapabiliyorsanız, bu, bel bandının çok gevşek olduğu ve bol görünebileceği veya belinizin daha geniş görünmesine neden olabileceği anlamına gelir. Bununla birlikte, bir veya iki parmağınızı belinizin arkasına hiçbir zorluk çekmeden sığdırabilmelisiniz. Yapamazsanız, bel bandı çok sıkıdır ve muhtemelen rahatsız olacaktır ve belinizi ve karnınızı çirkin bir şekilde sıkacaktır.
 Kasıkları Düşünün
Jeanlarınızın kasık bölgesi, denim kumaşın geri kalanı gibi gerilecektir. İlk olarak bir kot pantolon satın aldığınızda, kasık bölgesindeki gevşek kumaşları asla kolayca tutamayacaksınız.
İlk önce bir çift kot aldığınızda, kotunuzun kasık bölgesi cildinize sıkıca ve tam oturmalıdır; Kot pantolonu bir süre giydikten sonra daha rahat bir oturuşa kavuşacaktır. O bölgedeki kumaş cildinize tam oturmuyorsa ve bunun yerine bacaklarınızın arasına sarkıyorsa kot pantolon satın almamalısınız.
Kıvrımlıysanız Bootcut veya Yüksek Belli Seçin
Kıvrımlı bir vücudunuz varsa, modaya uygun bir skinny jean stiline gitmek istiyorsanız yüksek belli kotları tercih edin. Kotun yüksek bel kısmı, daha küçük kalçalar ve daha uzun bacaklar yanılsaması yaratmaya yardımcı olabilir. Bootcut jean stilleri, kıvrımlarınıza denge ve uyum kattığı için kıvrımlı figürleri tamamlar. Bununla birlikte, asla çizme ve yüksek belli bir kot pantolon içinde eşleştirmemelisiniz. Bu tarz modası geçmiş ve sizi 'anne kotu' giyiyormuşsunuz gibi gösterebilir, bu da çocuğunuz olsun ya da olmasın her zaman kaçınmanız gereken bir görünümdür.
Hemming'i Deneyin
Kısa boyluysanız doğru uzunlukta olmadıkları için size uymadığını düşündüğünüz birçok kot pantolonla karşılaşabilirsiniz. Ayak bileklerinizden çok aşağı düşen kotlar, pantolonu satın almamak için geçerli bir neden değildir. Kotlarınızı kıvırmak kotu sizi memnun edecek bir uzunluğa göre özel olarak uyarlamak için mükemmel bir seçenektir.
Farklı Kot Pantolon Seçenekleri Deneyin
Birçok kadının kot alırken yaşadığı en büyük sorun, vücutlarının kotlarında şekilsiz ve düz göründüğünü hissetmesidir. Kotunuzun sığması için çok fazla kıvrımı olmayan bir figürünüz varsa, kotunuzu daha iyi dolduran daha düzgün bir figürün yanılsamasını yaratmak için ekstra yetenekli bir kot satın almayı deneyin. Ekstra fermuarlar, düğmeler, dikişler, ceplerde tasarımlar veya diğer gereksiz ilaveler içeren bir kot pantolon arayın. Bu eklemeler kotun uyumuna veya işlevine katkıda bulunmasa da kot pantolona ilgi ve doku katar ve daha düzgün görünmenize yardımcı olabilir.
Kadın Kot Pantolon Fiyatları
Yeni bir kot pantolon satın almanın zahmetini ve hayal kırıklığını ortadan kaldırmak mı istiyorsunuz? Sizin için doğru kotu nasıl seçeceğinizi öğrenmek için bu gönderideki ipuçlarını kullanın.
Siz de kendiniz için en şık ve en kaliteli kot pantolonları tercih etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Zidan Butik sizlere en kaliteli ve en şık kot pantolon modellerini sunmaktadır. Yapmanız gereken en önemli nokta Zidan Butik’ta ki ürünleri detaylı bir şekilde incelemektir. Bu incelemeler doğrultusunda beğendiğiniz bir kot pantolon modelini hemen sipariş verebilirsiniz.

 
Yükleniyor...