Tarih: 28.03.2021 15:49
Kadın Pantolon
Kadın pantolon modelleri, kadınların gardırobunda mutlaka bulunması gereken önemli ürünler arasında yer almaktadır. Kadın kombinlerinin önemli ürünleri arasında yer alan kadın pantolon modelleri ile siz de muhteşem bir şıklık elde etme imkanı bulabilirsiniz. Bunun için sizlere en kaliteli ve şık pantolon çeşitlerini sunuyoruz. Yapmanız gereken tek şey söz konusu pantolon çeşitlerini detaylı bir şekilde incelemek ve sipariş oluşturmaktır.
Bir pantolon stili seçmek bazen son derece kafa karıştırıcı ve uğraştırıcı olabilir. Çünkü vücut şeklinizi uygun bir pantolon modeli gerekir. Ancak bu aynı zamanda kusurları kamufle eder ve gardırobunuza çok yönlülük katar. Mükemmel pantolon stilinizi bulmak istiyorsanız, vücut tipinizi seçmelisiniz. Vücut tipi belirleyen önemli bir şart veya ölçüm evrensel dizin en azından en iyi senin rakam düz olacak anlamak mümkün olacağından, ağırlaştırıcı görünüyor olsa da pantolon modelleri ile mükemmel şıklık elde edebilirsiniz.  Butik Zidan, oldukça karmaşık halde olan pantolon seçme konusunu sizler için açıklığa kavuşturuyor. Şimdi gelin vücut şeklinize bağlı olarak harika görünmenizi sağlayacak birkaç ipucunu inceleyelim.
Kadın Pantolon Modeli Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Kadın pantolon modeli seçiminde dikkat edilmesi gereken çeşitli noktalar vardır. Söz konusu noktaları hep birlikte detaylı bir şekilde inceleyebiliriz.
Minyon Tipli Kadınlar İçin Pantolon Modelleri
Minyon bir figürünüz varsa yüksek bel pantolonunu tercih etmelisiniz. Omuzlarınız ve kalçalarınız arasındaki alanı zahmetsizce düzleştireceklerdir. Pantolonunuza bir hareket katmak isterseniz, o zaman bir kemer ekleyebilirsiniz. Yalın olduğunuzda ve herhangi bir vücut kusurunuz olmadığında, şekil yanılsamasını veren pantolonlar aramalısınız. Bunu yapmanın bir başka yolu da düğmeli bir bluz veya kırpılmış bir ceketin altına şık bir bluz giymektir. Atletik bir figür için de işe yarayan şey kargo pantolonu ve boyfriend kot pantolonudur.
Uzun Bacaklara Sahip Olan Kadınlar için Pantolon Modelleri
Uzun bacaklar için düz pantolonlar mükemmel bir seçenektir. Ayrıca, bacaklarınızın yüksekliğine dikkat çeken ayakkabı kesim stillerinden de kurtulabilirsiniz. Bununla birlikte, pantolonunuzun eteğinin topuğun altına düştüğünden emin olmalısınız. Mükemmel bir uyum için bu pantolon modellerine uygun üst giyim çeşitlerini tercih etmelisiniz. Erkek giyiminden esinlenen pantolonlar, uzun bacakları olan kadınlar için son derece idealdir. Kuşaklı bir yün karışımı pantolon ile de şık bir görünüm elde edebilmeniz mümkündür.
Elma Veya Armut Şekli VücudaSahip Olan Kadınlar için Pantolon Modelleri
Daha dolgun bir midsection olan kadınlar, silueti uzatan geniş pantolonlarda harika görünüyorlar. Kalçalarınızın daha ince ve dik görünmesine yardımcı olacak genel bir denge yaratırlar. Uyluk etrafında uygun pantolon bel vurgulamak ve büyük kalça en aza indirmek gibi kritik noktalara da kesinlikle dikkat edilmesi gerekir. Kavisli kalçaları olan armut vücut şekline sahip olan kadınlar süper konik herhangi bir şeyden uzak durmalı ve düşük belli bir pantolon stili seçmelidir. Elma şekilleri elastik bel bantları olan pantolonları denemelidir. Bu sayede kadınlar sadece konforlu kıyafetlere sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda yoğun baskı ile karın yağını kamufle eder. Koyu, düz renkler, gözü aşağı doğru çizerken figürü düzleştirmek için en iyisidir.
Kum Saati Vücuda Sahip Olan Kadınlar için Pantolon Modelleri
Bir kum saati, daha küçük bir bele vurgu yapacak ve yine de eğrileri gösterecek bir çift pantolona ihtiyaç duyacaktır. Orta boy ve düz bir cepheye sahip klasik, geniş bacaklı bir pantolon kesinlikle bir kum saatinin ince görünmesini sağlayacaktır. Bu tür pantolonlar şekil üzerinde ezici görünmüyor ve hafif bir parlama tüm doğru yerlerde eğrileri vurgulayabilir. Kum saati, ince bacakları olduğu sürece dar kot pantolon ve tozluk bile giyebilir. Değilse, daha armut şeklinde bir görünüm yaratacaklardır. Herhangi bir görünümü bitirmek için kaplumbağa boynu veya üstleri takılı bir kapak kılıfı ile seçin.
Farklı Kadın Pantolon Modelleri
Kadınların günümüzde tercih edebileceği birbirinden farklı özellikler de pantolon modelleri bulunmaktadır. Şimdi gelin söz konusu pantolon modellerini hiç birlikte inceleyelim.
Kapri Pantolonlar
Culottes olarak da ifade edilen bu pantolonlar daha önce Avrupalı erkekler tarafından giyilen pantolonlardır. Ancak günümüzde kadınlar arasında son derece trenddirler. Bu, dizden birkaç santim altında biten, çok ilginç bir görünüm veren ve ihtiyaca göre bir tişört veya kaşkorse ile kombinlenebilen pantolonlar şık bir görünüme sahiptir. Ayrıca resmi bir kıyafet olarak da giyebilirsiniz. :ünkü ofise giden kadınlar arasında oldukça popülerdir.
Palazza Pantolon
Palazzo Pantolonlar genellikle hafif kumaştan yapılmış geniş bacaklı pantolonlar yazlar için mükemmel olmalıdır. Özellikle yaz aylarının son derce sıcak olması sıkı bir pantolon giymek için çok rahat değildir. Palazzo, aynı zamanda son derece rahat ve modaya uygun oldukları için çok daha rahat bir şekilde tercih edilmektedir.  Hemen hemen her şeyle eşleştirebilirsiniz: gömlek, tişört, kaşkorse, normal üst veya isteğinize ve yaratıcılığınıza göre başka bir şey ile mükemmel bir görünüm elde edilebilir.
Çizme Kesim Pantolon
Daha ince olmak, çizme kesim pantolon giymek için en önemli nedendir. Çizme kesim pantolonlar aynı zamanda alt gövdeye uzunluk katar. Böylece daha uzun görünmenizi sağlar. Bu pantolonlar kalçalarınıza sarılır, bacaklarınızın daha iyi kısımlarını vurgular.
Havuç/Sigara Kesim Pantolon
Bunlar kadınlar arasında son derece popüler olan pantolonlardır, cilt uyumu hissi ile birlikte son derece dar olan düz fit pantolonlardır ve tam olarak aynı nedenlerden dolayı "sigara" pantolonları olarak adlandırılırlar. Aynı zamanda havuç kesim pantolon olarak da bilinmektedir.  Ofiste, kolejde, gündelik gezilerde, hemen hemen her yerde giyilebilirler. Bu yaz son derece serin ve rahat bir görünüm için bir T-shirt ve spor ayakkabı ile eşleştirebilirsiniz. Havuç kesim pantolonlar kaçırmamanız gereken pantolon türlerinden bir tanesidir.
Resmi Pantolonlar
Resmi pantolonlar, kadınların ofislerde ve işyerlerinde giydikleri normal, temel pantolonlardır. Bu resmi pantolonları bir gömlek, blazer ve stilettolarla olağanüstü bir resmi ofis görünümü veya hatta bu konuda resmi bir üst ile eşleştirebilirsiniz. Bu farklı renklerde ki ekose pantolonlar son derece mükemmel bir görünüm sunar. Çünkü ofis kıyafetleri söz konusu olduğunda çok şık ve etkileyici görünüyorlar. Eğer zarafet görünüşünüzle ilgiliyse, o zaman bu pantolonları gardırobunuzda bulundurmalısınız.
Konik Pantolonlar
Konik pantolonlar genellikle üstte gevşek ve alt kısımda daha dar pantolonlardır. Temel bir tişört ile eşleştirerek onlarla rahat bir görünüm elde edebileceğinizi görebilirsiniz. Mükemmel bir görünüm sunan konik pantolon modellerini mutlaka tercih etmelisiniz.
s
Kadın pantolon fiyatları, kadın pantolon modelleri arasından tercih yapacak olan kadınların en çok merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Yukarıda bahsedilen her pantolon modeline göre değişen fiyatlar ile ilgili net bir bilgi verebilmek mümkün değildir. Bu nedenle pantolon satın almak isteyen kadınların Zidan Butik’te yer alan ürünleri detaylı bir şekilde incelemesi ve kendisi için en uygun olan modeli sipariş vermesi gerekir. Siz de Whatsapp üzerinden ya da web sitemiz üzerinden siparişinizi oluşturarak ürünlerinizin teslim edilmesini bekleyebilirsiniz. En kaliteli kadın pantolon modelleri sizleri bekliyor.
 
Yükleniyor...