Tarih: 28.03.2021 15:50
Kadın Şort Modelleri
Kadın şort modelleri en kaliteli şekilde Zidan Butik aracılığı ile sunulmaktadır. Pek çok kadın en şık ve kaliteli şort modelleri arasından tercih yaparak kendileri için en uygun modelde ki ve kalitede ki şortları tercih etmektedir. Siz de kendiniz için en şık kadın şort modellerini merak ediyor ve bu ürünleri satın almak istiyorsanız hemen Zidan Butik ayrıcalıklarından yararlanabilir ve en şık kadın şort modelleri için siparişinizi oluşturabilirsiniz. Web sitemizin ilgili kategorisinde yer alan bu ürünleri detaylı bir şekilde inceleyin ve kendiniz için en uygun olan modelleri hemen sipariş verin.
Kadınların birbirinden şık şortları tercih ederken dikkat etmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Söz konusu önemli noktalar kadınların vücut şekline göre değişkenlik göstermektedir. Peki, kadınların vücut tiplerine göre en şık şortları tercih ederken nelere dikkat etmeleri gerekir? Gelin dikkat edilmesi gereken noktaları hep birlikte inceleyelim.
Vücut Tipine Göre Şort Modelleri
Vücut tipine göre farklı şort modelleri bulunmaktadır. Söz konusu şort modellerini aşağıdaki gibi ifade edebiliriz.
Armut Vücut Tipine Uygun Şort Modelleri
Armut şeklindeki vücutlar ağırlığın çoğunu vücutlarının alt kısmında yoğunlaştığı şeklindedir. Bu nedenle, vücudunuzu eşitleyen ve bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlayacak ince bir şort seçmek en iyisidir. Kot şort arıyorsanız, uyluklarınıza mükemmel koruma sağlayacak cepleri açıkta kalan kesimleri seçin. Armut tipi vücuda sahip olan kadınların basen ve kalça bölümleri çok daha geniştir. Bu nedenle alt kısmı kesik ve yüksek bel şort modellerinin kadınlar tarafından tercih edilmesi gerekir. Bu sayede çok daha hoş bir vücuda sahip olmak mümkündür.
A-line elbiseler ve A-line Şortlarla karıştırmayın. A-line elbise kalça kısmını gizlerken, A-line şortlar aslında bu alana hacim katabilir ve bu da istemediğimiz orantısız bir yanılsama yaratır. Bu noktaları göz önünde bulundurarak şortlar ile hoş bir görünüm elde etmek mümkündür.

En İyi Seçim: Yüksek Belli Şortlar, Koyu Renkli Şortlar
En Kötü Seçim: Yatay Çizgili Şortlar, Düşük Belli Şortlar
Üçgen VücutTipine Uygun Şort Modelleri
Bu vücut şekline sahip kadınların omuzları kalçalarından nispeten daha geniştir. Bu nedenle vücut oranlarını eşitleme eğiliminde olan flappy şortları tercih etmelidirler. Yatay çizgiler, daha geniş kalça yanılsaması yaratmak için en iyi seçeneğiniz olabilir. Bu şortlar, sıska bir üst ile bir araya getirildiğinde çok güzel görünüyor.
En İyi Seçim: Flappy veya Bol Etek Boyu Şort, Yatay Çizgili Şort
En Kötü Seçim: Skinny Fit Şort
Kum Saati Vücut Tipine Uygun Şort Modelleri
Omzunuz ve kalçalarınız orantılıysa ve beliniz dar ise, kum saati şeklinde bir vücuda sahipsiniz demektir. A-line şortlar bacaklarınızı daha uzun ve ince gösterir. Ayrıca orta uzunlukta ve diz boyu şortlar size dengeli bir görünüm kazandırır. Kot şortlar söz konusu olduğunda, sıkıntılı şortları seçin ve kıvrımlarınızı bir profesyonel gibi gösterin.
En İyi Seçim: Her Türlü Uygun, Deri Şort
Dikdörtgen Vücut Tipine Uygun Şort Modelleri
Daha az kıvrımlı ve benzer oranda üst ve alt vücut oranına sahip kızlar bu kategoriye girer. Vücudunuza bir kum saati yanılsaması vermeniz gerekiyor, bu yüzden küçük bir bele sahip olma yanılsaması yaratabilecek grafik, baskılı süper fit şortlar seçerek cesur olun. Vücudunuzun alt kısmına hacim kazandıran pileli şortları tercih edin.
En İyi Seçim: Yüksek bel şortlar, Pileli Şortlar, A-Line Şortlar
En Kötü Seçim: Düşük bel şortlar, Dikey Çizgili şortlar, Ekose Şortlar
Oval Vücut Şekline Uygun Şort Modelleri
Bel çizginiz omuzlarınızdan daha genişse kısaca belli bir bel çizginiz yoksa ve büyük bir büstünüz varsa, kalçalarınızı daha ince gösterecek  şortları deneyin. Ayrıca, daha kısa şortlarla rahat ediyorsanız, kesinlikle deneyebilirsiniz.
En İyi Seçim:  Orta Belli Şortlar, Bermuda Şortlar, Açık Cepli Şortlar
En Kötü Seçim: Pileli Şortlar, Katmanlı Şortlar
Minyon Vücut Tipine Uygun Şort Modelleri
Minyon bir vücudunuz varsa vücudunuzu ortaya çıkaracak farklı şort modelleri tercih etmelisiniz. Yani stil oyununuz nötr tonlarda kısa şortlar olacak ve onu kolsuz bir üstle eşleştirecek ve kıyafetinizi platform topuklu ayakkabılarla boyunuzu yükseltebilirsiniz.
Omuz ve kalça çizginiz orantılıysa, figürünüz bu tipe aittir. Daha uzun bacak illüzyonunu yaratmak için yüksek belli şortlarla kendinizi şekillendirmenizi öneririz. Ayrıca gevşek, yıpranmış kot şortları seçebilir ve rahat bir görünüm için dökümlü üstler, baskılı bluzlarla eşleştirebilirsiniz.
Uzun Boyunuz Varsa
Boyu 1.70 cm veya daha fazla olan bayanlar genel olarak uzun boylu olarak ifade edilir. Bu nedenle, tüm şort türleri onlara eşit derecede iyi görüneceğinden, bu özellikten en iyi şekilde yararlanmaları gerekir. Orta bele sahip orta uzunlukta kot şortlar, ancak uzun boylu kadınlarda en gurur verici görünüyor.
En İyi Seçim: Orta Uyluklu Şortlar, Düşük Belli Şortlar
En Kötü Seçim: Kısa şortlar
Dolgun Bir Vücudunuz Varsa
Daha dolgun vücuda sahip kadın, güzel bir görünüm kazandıracak orta belli şortları seçmelidir. Ayrıca daha geniş kemerli diz boyu sağlam bir şort tercih edebilirsiniz. Büyük beden veya bol bir bluzla eşleştirmeniz son derece hoş bir görünüme sahip olmanızı sağlar.

En İyi Seçim:  Orta Belli Şortlar, Kot Şortlar
En Kötü Seçim: Pileli Şortlar
En Şık Kadın Şort Modelleri
Yaz mevsiminin en fazla tercih edilen kıyafet modelleri arasında yer alan şortlar, kadınlar tarafından yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Bu şort modellerini en iyi şekilde kombinleyerek kusursuz bir görünüm elde etmeniz mümkündür. Bluz ya da atletlerinizi şortunuz için uygun bir şekilde seçmeniz gerektiğini de kesinlikle unutmamalısınız.
Şort modelleri sadece yaz aylarında tercih edilmez. Kış aylarında da rahatlıkla tercih edebileceğiniz farklı modellere sahip şortlar bulunmaktadır. Bu şortlar genellikle külotlu çorap ve şık bot, çizme modelleri ile kombinlenmektedir. Bu kombinler girdiğiniz ortamda tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak şıklıktadır.
Kadın Şort Modelleri Fiyatları
Kadın şort fiyatları kadınların en çok merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Kadın gömlek modelleri fiyatları genel olarak ürünün markasına, modeline göre değişkenlik göstermektedir. Bu doğrultuda kadın şort modelleri fiyatları ile ilgili net bir şekilde bilgi verebilmemiz mümkün değildir. Konu ile ilgili detayları merak ediyorsanız Zidan Butik’te yer alan en şık kadın şort stillerini yakından inceleyebilirsiniz. Sipariş vermek ve gardırobunuzda ki gömlekleri yenilemek için hemen harekete geçin.
Kaliteli şortlara en şık kombinler oluşturmak mı istiyorsunuz? En şık ve güzel model deki şortlarınızı Zidan Butik’te yer alan diğer parçalar ile en iyi şekilde kombinleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Zidan Butik’in çeşitli kategorilerini incelemek ve bu kategoriler arasından tercihinizi yapmaktır. Hadi, en şık kıyafet modelleri sizleri bekliyor.



 
Yükleniyor...