Tarih: 28.03.2021 15:51
Kadın Sweatshirt Modelleri
Kadın sweatshirt modelleri, spor bir görünüm elde etmek isteyen kadınların tercih ettiği üst giyim modelleri arasında yer almaktadır. Spor şıklığın elde edilmesine ve konforlu bir kıyafetin tercih edilmesine olanak sağlayan kadın sweatshirt modelleri hem evde ya da dışarda spor yaparken hem de günlük hayatta arkadaşlarınız ile buluşacağınız zamanlarda tercih edilebilen giyim modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır.
Arkadaş toplantılarında, spor şıklığın yakalanmak istendiği alanlarda kadın sweatshirt modelleri tercih edilerek en şık kombin modellerinin oluşturulması mümkündür. Farklı markaların çeşitli tasarımlarını tercih ederek kendi stilinize uygun kombinler oluşturabilirsiniz. Zidan Butik’te birbirinden kaliteli ve şık kadın sweatshirt modelleri yer almaktadır. Siz de bu sweatshirt modelleri arasından kendiniz için en uygun olanı sipariş verebilirsiniz. Bu sayede en kaliteli sweatshirt modellerine Zidan Butik aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Peki, kadınların tercih edebileceği sweatshirt modelleri nelerdir? Gelin tüm sweatshirt modellerini detaylı bir şekilde inceleyelim.
Tam Fermuarlı Sweatshirt Modelleri
Tam fermuarlı kapüşonlu üst, gerçek OG ve her kızın gardırobunda ihtiyaç duyduğu bir şeydir. Klasik tam boy fermuarlar, altında gösteriş yapmak istediğiniz modaya uygun bir üstünüz olduğunda harikadır. Tam boy fermuarları da kolayca yukarı veya aşağı fermuarlayarak kapüşonunuzu tamamen çıkarmak zorunda kalmadan ısınmanıza veya serinlemenize olanak tanır. İrlanda havası için kesinlikle mükemmeller, özellikle de dört mevsim bir günde gerçekleştiğinde!
Büyük boy kapşonluların neden bu kadar popüler olduğunu anlamak zor değil. Cesur, rahat ve bir açıklama yapıyorlar. Rahat bir görünüm için erkek kot pantolonlarla giyebilir veya kapüşonunuzu ilgi odağı yapmak için basit siyah taytlarla eşleştirebilirsiniz. Bağcıklı detaylar ve pastel renkler gibi ince kadınsı dokunuşlara sahip kadınlar için özellikle büyük boy kapüşonlu sweatshirtleri seviyoruz.

Fermuarsız Sweatshirt Modelleri
Kazaklar her kızın favorisidir. Süper rahat ve rahatlar ve tıpkı bir battaniye giyiyormuş gibi hissettirdiği şekilde fermuarları yok. Bu çuvalların önünde genellikle büyük bir cep bulunur, anahtarlarınızı ve dudak parlatıcınızı taşımak veya sadece ellerinizi sıcak tutmak için mükemmeldir! Kesik çizgiler, renk engelleme ve logolar içeren kazak kapüşonlular , tamamen RN trendinde olan 80'lerin havasını verir.
Kısa Sweatshirtler
Bu eğlenceli ve cilveli sayılar instagramda deli gibi trend oldu!
Yükleniyor...