Tarih: 28.03.2021 15:52
Kadın Tişört Modelleri
Kadın tişört modelleri, Zidan Butik’te kadınlar için sunulan en şık kıyafetlerden bir tanesidir. Kadınların gardıroplarının olmazsa olmazı olan tişörtler hem resmen ve önemli buluşmalarda hem de gündelik hayatta tercih edilmektedir. Bu doğrultuda kadınlar için büyük bir öneme sahip olan kadın tişörtlerini Zidan Butik olarak sizler için derledik. Birbirinden farklı renk ve modelde ki kadın tişört çeşitlerini detaylı bir şekilde inceleyerek kendiniz için en uygun olan modeli tercih edebilirsiniz.
Tişörtler 1800'lerden beri standart askeri kıyafetleri olmuştur. Ancak 1920'lere kadar, spor giyim öncüsü Coco Chanel'in bunları giyerek düzenli olarak fotoğraflanması ile modaya girmeye başlamıştır. Daha sonra, savaş karşıtı mesajlarla basılan grafik tişörtler, Vietnam Savaşı karşısında asi gençlerin güçlü bir protesto biçimi haline geldi. Bu kadar çok geçmişi, işlevi ve modası olan bir giysinin modern gardıroplarda hala her yerde bulunması şaşırtıcı değil. Daha da az şaşırtıcı olan, şimdi kaç stil arasından seçim yapmamız gerektiğidir. Bu doğrultuda kadın gömlek stillerini ve kadın gömleklerini seçerken dikkat edilmesi gerekenleri hep birlikte inceleyebiliriz.
Kadın T-shirt Stilleri
Kadın T-shirtleri birçok stil, kesim ve kumaşa sahiptir. Bunlar kıyafet seçiminize, duruma veya mevsime bağlı olarak değişeceğinden, gardırop rotasyonunuza en az birkaç farklı tişört getirmek iyi bir fikirdir.
Kayık Yaka
Fransız moda evinin kurucusu Jeanne Lanvin tarafından icat edilen tekne boynu ya da kayık boyun boynunuzu zarif bir şekilde çerçeveler ve omzu uzatır. Bu yaka, armut biçimli bir gövdenin dolgun kalçalarını dengeler. Bu nedenle özellikle armut biçimli bir vücuda sahip olan kadınlar söz konusu tişört modellerini rahatlıkla tercih edebilir.
Crewneck
Denizcilikte kökleri vardır. Dolayısıyla adı ve daha işlevsel, gömme yakası bulunan bu tişörtler kadınlar tarafından sık sık tercih edilmektedir.  Düğmeli ve süveterlerin altına bir taban katmanı olarak giyin veya pileli midi etek veya palazzo pantolon gibi daha çekici bir şeyin içine koyun. Bu sayede çok şık bir görünüm elde edeceksiniz.
Kepçe
Daha derin boyun çizgisi köprücük kemiğinizi gösterir ve biraz bölünmeyi ortaya çıkararak kepçe boynunu daha kısa bir gövdeyi görsel olarak uzatmak için kesin bir parça haline getirir. Küçük veya kıvrımlı kum saati ve elma çerçeveleri için harika bir seçimdir.
V yakalı
Bunlar genellikle kepçe boyun ile aynı etkiye sahiptir. Daha mütevazı kesimler, ceketlerin ve hırkaların altında güzelce katmanlanırken, en derin V'ler sevimli bir sütyen göstermek için harika bir yol olabilir.
En Kaliteli Kadın Tişörtleri
Farklı renk ve desenlere sahip tişörtler elbette her mevsim trendler arasında. Her t-shirt rahat ettirecekken, gelecek yaz için de yatırım oluyor. Tatil valizlerinin vazgeçilmezi t-shirtler uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Havadar bir tişört sizi yazın kavurucu sıcağında kurtaracak. Her türden geniş bir yelpazeye sahip Butik Zidan tişörtleri arasından hangisi sizin tarzınız?
Modası asla geçmeyen tek renkli bol bir tişört, kot şortlarda harika görünebilir. Tek renkli tişörtleri diğer kıyafetlerle birleştirmek hem eğlenceli hem de kolaydır. Her gardırobun vazgeçilmezi olan beyaz t-shirt, float etek üzerinde sizi yaz gecelerinin en şık insanı yapacaktır. Daha sportif bir kombinasyon istiyorsanız son yılların trendi çizgili tişörtler kombinlerinizin yıldızı olabilir.
Farklı Tişört Modelleri
Siyah ve beyaz çizgili bir tişört, bir kapsül gardırobun vazgeçilmez bir parçasıdır. Ama daha havalı bir görünüm istiyorsanız baskılı tişörtler sizin için harika olacaktır. En sevdiğiniz dizinin basıldığı tişörtler, rengarenk bir yaz meyvesi ya da bir parça doğa kendi başına bile bir sanat eseridir. Hasır şapka, ananas baskılı tişört, etek ve sandaletler ile istediğiniz o muhteşem görünüme kavuşabilirsiniz.

Tişörtler sadece yazın kurtarıcıları değil. Mevsimsel değişiklikler sırasında yine de ihtiyacınız olabilir. Tişörtünüze giydiğiniz bir sweatshirt ile serin bir sonbahar gecesi geçirebilirsiniz. Ya da önü açık olarak giymek istediğiniz o harika gömleğin altına güzel bir tişört seçmek isteyebilirsiniz. Her mevsim ihtiyaç duyacağınız tişörtler sizi bekliyor!
Kadın Tişörtlerinin Dikkat Çekici Özellikleri
Kadınlar için farklı tişört çeşitleri varken, işte bu basit ama rahat ve kolay kıyafetlerin birkaç özelliği.
  • Kadın tişörtlerinin çeşitli desenleri ve baskıları vardır. Basılı varyantlarda, katı varyantlarda veya nakışlı olarak tam kesim, dar kesim, büyük beden veya gevşek kesim olabilirler.
  • Tişörtlerin kolları da hem uzun hem de kısa olabilir. En yeni varyantlarda ayrıca omuzdan aşağı tişört, soğuk omuzlu tişört ve daha fazlası gibi yeni modeller var!
  • Tişörtler türlerine ve çeşitlerine göre kullanılabilir. Parti kıyafetleri, normal ve gündelik görünümler ve spor var. Kullanımının en iyisi için ihtiyaçlarınıza göre doğru olanı tercih edin.
  • T-shirt'ün uzunluğu, alt bel uzunluğuna kadar genellikle tek tiptir. Ancak son modellerde, modern genç kızlar için özel ara sıra modaya uygun moda giyim için kırpılmış tişörtler de var.
Konu bir tişört ve tarz seçmeye geldiğinde kadınların erkeklerden çok farklı seçenekleri vardır. Yalnızca üç stili olan (normal, ince, büyük ve uzun) erkeklerin aksine, kadın tişörtleri boyut olarak farklılık gösterebilir ve o kadar büyük ölçüde kesilebilir ki, her stil için kesin adlar yoktur. Bu yüzden işinize yarayacak bir tişörtü seçerken, neyin nasıl uyacağına ve neyin ortaya çıkacağına göre neyin iyi görüneceğini göz önünde bulundurmalısınız.
Bununla birlikte, bir kadın bir tişört satın almadan önce birkaç şeyi göz önünde bulundurmalıdır: Söz konusu noktalar aşağıdaki gibidir.
Kadın Tişört Modeli Nasıl Seçilir?

Vücut Tipi: Bedeniniz ne olursa olsun, kendinizi aşırı pozlamadan vücut tipinizi tamamlayan bir tişört seçmelisiniz. Ancak dürüst olmalısın ve vücut tipini kabul etmelisin. Uymanız gereken güzellik standartları olduğunu düşünmeyin. Sizin için neyin işe yaradığını bulun ve bunu kendi yararınıza kullanın.
Kadın tişörtleri o kadar çeşitli kesimlere sahiptir ki, diğer bölgeleri küçümserken, vücudunuzun hangi bölgesiyle daha rahat olursanız olun tamamlayacak birini her zaman bulabilirsiniz. Örneğin, kollarınızın görünüşünü seviyorsanız ancak göğsünüzün üst kısmına daha az güveniyorsanız, ortalama kollu ve normal boyunlu bir gömlek bulabilirsiniz. Bacaklarınızı vücudunuzun en çekici yönü olarak görürseniz, açıkta kalan bacaklarınızı vurgulayan daha bol bir gömlek seçebilirsiniz.
Renk: Seçtiğiniz için temel kural rengini Koyu Renkler gizleyin ederken Işık Renkleri Vurgu olduğunu. Vücudunuzun üst kısmının görünüşünün bilincindeyseniz daha koyu renkler giymek daha iyidir: siyah, kahverengi, lacivert. Gösteriş yapacak bir şeyin varsa, daha açık renkler seçmek isteyebilirsin: kırmızı, sarı veya turuncu.
Seçmek istediğiniz renk spektrumuna karar verdikten sonra, hangi renklerin sizin için en uygun olduğuna karar verebilirsiniz. Gözünüzü, saçınızı ve ten renginizi göz önünde bulundurarak farklı renkli gömlekleri önünüzde aynaya doğru tutmayı deneyin. İlk tepkinize güvenin, doğru olan bu olacaktır. Cilt tonunuzu neyin tamamladığını bulun ve ona bağlı kalın. Aptal görünüyorsun, turuncu giymene gerek yok. Kendini Gerçekleştiren gardırop, neyin işe yaradığını bildiğiniz ve ona bağlı kaldığınız anlamına gelir.
Trendler: Moda trendlerinin hızla değişen dünyasını kabul etmeden T-Shirt eğitiminde daha ileri gitmek zor. Yukarıdaki bilgiler herhangi bir T-Shirt için geçerli olabilse de, bir tişörtün giyilme şekli ve belirli tarzı, herhangi bir temel gardırop fikrinden çok daha fazla mevcut trende bağlıdır. Bugün, saçaklı ince kesim gömlekler tüm öfke olabilirken, önümüzdeki hafta dizlerinize kadar uzanan bol tişörtler kültürü fırtına gibi alabilir.


 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...