Tarih: 28.03.2021 15:52
Kadın Trençkot Modelleri
Kadın trençkot modelleri, kadınların gardırobunda mutlaka bulunması gereken kıyafetlerden bir tanesidir. Bu doğrultuda pek çok kadın birbirinden şık ve rahat trençkotları tercih ederek hoş bir görünüm elde etmeye çalışmaktadır.
Trençkot Türleri
Birbirinden farklı renk ve desenlerde trençkot türleri bulunmaktadır. Söz konusu trençkot modellerini genel olarak aşağıdaki gibi açıklamak mümkündür.
Kısa Boy Trençkot
Bu, kalçanın hemen altından uyluk ortasına kadar düşen bir trençkottur. Kısa trençkotlar minyon kadınlar için iyi bir seçenektir çünkü bacakları hantal görünmeyecek veya kısaltmayacaktır (yine de ince altlarla şekillendirdiğinizden emin olun). Ancak, minyon ve kıvrımlıysanız, daha uzun modelleri tercih edebilirsiniz. Çok kısa olan trençkotlar, gerçekte olduğunuzdan daha geniş görünmenize neden olabilir. Uzun boylu kadınlar, bazı kumaşlar eksikmiş gibi garip olabileceğinden kısa trençkotlardan kaçınmalıdır.
Orta Boy Trençkot
Kadınlar için en yaygın trençkot türüdür ve diz boyu civarındadır. Normal boy, uzun, ince veya kıvrımlı gibi çoğu vücut tipinde gurur duyduğu için bu iyi bir seçimdir. Küçük ve kıvrımlı kızlar bile bu stili kısa bir trençkot yerine tercih edebilir.
Tam Boy Trençkot
Tam boy trençkotlar, diz altından ayak bileği uzunluğuna kadar herhangi bir yere düşer. Uzun trençkotlar onun en dramatik tarzıdır, ancak kaç kişinin bunu başarabildiğine şaşıracaksınız! Sadece güven ister. Uzun boylu kadınlar kesinlikle uzun trençkotları sallayabilir. Ancak daha kısa kızlar çekinmemelidir. Uzun paltolar aslında minyon kadınlar için çok işe yarayabilir: Bacakları uzatan uzun bir çizgi oluştururlar. Bacaklarınızı garip bir yerde keseceğinden, diz altı yerine tam uzunlukta (ayak bileğine vurmak veya biraz yukarıdan vurmak) emin olun. Hafif bir kumaşa yapıştırın ve altına gözle görülür şekilde yüksek belli altlar giydiğinizden emin olun. Bu bacak uzatma etkisi yaratır. Mini etek veya elbise de son derece şık bir görünüm elde etmenizi sağlar.
Kruvaze vs Tek Göğüslü Trençkot
Bu, bir trençkotun geleneksel kesimidir. Bu nedenle çoğu kruvaze olacaktır (ekstra kumaş sıcaklık ve koruma sağlar). Bununla birlikte, tek göğüslü ve hatta düğmesiz olan kadınsı stilleri bulabilirsiniz. Kruvaze silüet yanıltıcı olabilir. Aslında erkek gövdelerinin daha geniş görünmesi için tasarlandı. Bu yüzden göğsünüzü gerçekte olduğundan daha büyük gösterebilir, bu iyi bir şey olabilir veya olmayabilir. Göğsünüzün fazladan hacimli görünmesini istemiyorsanız, tek göğüslü veya düğmesiz bir versiyonu seçin (düğmesiz versiyonların genellikle açık yakaları olduğunu unutmayın).
Farklı Renk ve Kumaşta Trençkot Modelleri
Trençkotlarda Renkler ve Kumaşlar.
Modern trençkotlar her çeşit renk ve kumaşta mevcuttur. Klasik renklerden neon pembeye kadar her rengi bulabilirsiniz. Kumaşlar da büyük farklılıklar gösteriyor: kış için yün ve deri kumaşlar veya ilkbahar ve yaz örtüleri olarak yapılan havadar ipek kumaşlar vardır. Pratik bir parça veya bir açıklama parçası isteyip istemediğiniz size kalmış. Gri, lacivert veya siyah gibi nötr bir renkteki geleneksel pamuk gabardin versiyonunun zamandan bağımsız ve stilinin kolay olacağını unutmayın. Ancak ifade parçalarını seviyorsanız, sizin için en iyisini seçin.
Birbirinden Şık Trençkot Modelleri
Trençkotlar harika derecede çok yönlü bir üründür. Bu nedenle mükemmel derecede harika görünüyorlar ve birçok farklı hava durumuna karşı dayanıklılar. Kış mevsiminde daha ağır bir şeye ulaşmak isteyebilirsiniz (çok ılıman bir yerde yaşamıyorsanız), ancak aksi takdirde sonbaharda ve ilkbaharda mükemmel bir katman parçası olur. Peki, ne zaman trençkot giyeceğinizi öğrenmek ister misiniz? Cevap kolaydır. Hava koşulları izin verirse her zaman kullanılabilir.
Günlük Trençkot Modelleri
Trençkotlar, kot pantolon, tişört veya süveter ile harika görünüyor. Bu bir moda blog yazarı / görev dışı modelin favorisi, bu yüzden ertesi gün tatilinizde deneyin! Bu trençkot modellerini düğmesiz bir bluzla giydirin veya bir kot gömlek giyerek muhteşem bir görünüm elde edin. Son derece rahat olmak istiyorsanız trençkot modellerinin içine kapüşonlu veya sweatshirt giyin. Ayakkabılarınız, kıyafetinizin hissini de büyük ölçüde değiştirebilir: spor ayakkabılarla rahat kalın ya da mokasen, bale ayakkabıları, pompalar veya ayak bileği botlarıyla bir şeyler giyin. Ayrıca kot pantolon yerine basit bir pamuklu veya süveter elbise giymeyi de tercih edebilirsiniz.
İş Elbisesi Olarak Trençkot Modelleri
Ofisinizde iş resmi kıyafet yönetmeliği varsa, buna uygun dış giyim bulmak zor olabilir. Trençkot değil! Akıllı kılıf elbiseler, bluzlar ve kalem etekler ve hatta pantolonlarla eşleştirilmiş harika görünüyor. Hangi uzunlukta trençkotu seçerseniz seçin, ceketinizi rahatça saklayacak kadar uzun olacağını bilirsiniz. Ayrıca, ofisten trençkotunuzla ve kaygan bir çift topuklu ayakkabı ile sarılı olarak çıktığınızda Eski bir Hollywood yıldızı gibi görüneceksiniz.
İş kıyafetleri gibi, pek çok dış giyim, kokteyl elbiseleri ve gece elbiseleri gibi resmi kıyafetlerle iyi görünmez. Bir kürk manto sizin için çok fazlaysa kesinlikle elbisenizin üzerine bir trençkot tercih edebilirsiniz. Sizi sıcak tutacak ve bir sonraki düğününüzde, kokteyl partinizde veya galada elbisenizi koruyacaktır.
Trençkot Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Kadın trençkot seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Söz konusu noktaları genel olarak aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür.
Vücut Uzunluğu: Boyunuza göre seçin ve daha çok pantolon veya kot pantolon veya daha fazla etek veya elbise giyiyorsanız
Kol uzunluğu: bileğinizle baş parmağınızın eklemleri arasında kalmalıdır
Omuz genişliği: omuz dikişi, omuzlarınızın kenarında olmalıdır
Vücut uyumu: Diğer giysilere göre giymek için size yer verirken vücudunuzu gözden geçirmelisiniz.
Bel uyumu: çok sıkı veya çok gevşek olmamalıdır
Kemer pozisyonu: Doğal belinizin üzerine veya üstüne oturmalıdır.
Bir trençkotun kemeri, doğal belinize bağlanmalıdır. Size daha spesifik bir konum vermek için, kaburgalarınızın hemen altında iyi bir yol gösterici olacaktır. Trençkotlar, farklı kemer tasarımlarına sahip bir dizi farklı stilde gelir, ancak kemerin yerleşimi aynı olacaktır.
Trençkotun uyumunu belirlerken her zaman kemeri bağlayabildiğinizden emin olun. Çok sık bağlamayı planlamıyor olsanız bile, bunu yapma seçeneğine sahip olmak, bu gardırop zımbasını en üst düzeye çıkarmanıza olanak tanır.
Kadın trençkot fiyatları kadınların en çok merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Kadın gömlek modelleri fiyatları genel olarak ürünün markasına, modeline göre değişkenlik göstermektedir. Bu doğrultuda kadın trençkot modelleri fiyatları ile ilgili net bir şekilde bilgi verebilmemiz mümkün değildir. Konu ile ilgili detayları merak ediyorsanız Zidan Butik’te yer alan en şık kadın trençkot stillerini yakından inceleyebilirsiniz. Sipariş vermek ve gardırobunuzda ki gömlekleri yenilemek için hemen harekete geçin.




 
Yükleniyor...