Tarih: 28.03.2021 15:53
Kadın Uzun Etek Modelleri
Kadın uzun etek modelleri, kadınların gardıroplarının en şık parçalarından bir tanesidir. Siz de en şık ve en kaliteli uzun etek modellerini incelemek ve kendiniz için en uygun olan uzun etek modellerini satın almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Zidan Butik sizlere en kaliteli ve profesyonel şekilde üretilmiş olan etek modellerini güvenle sunuyor. Birbirinden farklı detayları ile kadınların şıklığını konuşturmasına olanak sağlayan etek modelleri her sezonun en trend parçaları arasında yer alıyor. Hoş görüntüsü ve kaliteli kumaşları ile dikkat çeken bu ürünler; asimetrik, düz, kareli, şifon, kloş, çizgili, çiçek desenli gibi modellerde bulunmaktadır. Kadınların seçme konusunda en çok zorlandığı modeller arasında yer alan kadın etek modellerinin en kaliteli ve şık parçalarına Zidan Butik aracılığı ile ulaşmanız mümkündür.
Kadın uzun etekler hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanılarak kadınların en şık kombinleri oluşturmasına olanak sağlayan modellerdir. Özellikle uzun kalem etekler kadınların çok daha resmi ve özel bir alanda tercih edebileceği muhteşem ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu yılın modası olan şık etek modellerini siz de tercih ederek yeni moda anlayışınızı sentezleyebilir ve zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.
En Şık Uzun Etek Modelleri
Etekler, kadınların hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullandığı şık kıyafetler arasında yer almaktadır. Özellikle klasik giyimde son derece önemli bir yere sahip olan etek modelleri ile kusursuz bir şıklık elde edebilmek mümkündür. Slim fit gömlekler ve stiletto ayakkabılar ile eşsiz kombinler oluşturabileceğiniz uzun etek modelleri arasından seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Söz konusu noktaları hep birlikte detaylı bir şekilde incelememiz mümkündür.
Uzun Etek Modelleri Nasıl Seçilir?
Yukarıda da bahsedildiği gibi etekler hem yaz hem de kış aylarında kadınların en vazgeçilmez ürünleri arasında yer almaktadır. Her kadının vücudunda beğenmediği bölgeler çok olduğu için pek çok kişi etek modellerini tercih etmekten çekinmektedir. Bu doğrultuda kadınların vücut tiplerine göre çeşitli etek modelleri arasından tercihlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Şimdi gelin kadınların vücut tipleri için en uygun etek modellerini nasıl seçebileceğini hep birlikte inceleyelim.
Elma Vücut Tipine Uygun Etek Modelleri
Elma vücut tipine sahipseniz karın be belge bölgeniz alt bedeninize göre muhtemelen çok daha kalındır. Bu nedenle bu vücut tipinizi göz önünde bulundurarak bir etek seçimi yapmanız gerekmektedir. Bu vücut tipine sahip olan kadınların vücutlarını ve bacaklarını ön plana çıkartan etek modelleri tercih etmeleri gerekir. Bunun için de yüksek belli uzun etek modelleri son derece hoş bir görünüm elde edilmesini sağlayacaktır. Bu sayede eteğin yüksek beli belinizi sarar ve karnınız göz önünde bulunmaz. Eteğinizin ne kadar uzun olacağına ise zevk ve ihtiyaçlarınıza göre karar verebilirsiniz.
Armut Vücut Tipine Uygun Etek Modelleri
Armut vücut tipi omuzların dar, kalçanın geniş ve göğüslerin ise küçük olduğu bir vücut tipini işaret etmektedir. Armut vücut tipine sahipseniz kalçalarınızı gizlemek için bol kesimli ve kloş etekleri tercih edebilirsiniz. Bunun yani sarı çan modeline sahip olan etek modelleri de sizin için uygun modeller olabilir. Kalçalarınızı etekler ile saklayabileceğiniz gibi dikkatleri üst gövdenize çekebileceğiniz dar kesimli ve bol aksesuarlar ila şık kombinler oluşturabilirsiniz.
Kum Saati Vücut Tipine Uygun Etek Modelleri
Kum saati vücut tipine sahipseniz geniş omuzlarınız, büyük göğüsleriniz, kıvrımlı bir beliniz ve ortalama büyüklükte bir kalçanız vardır. Vücut tipiniz bu şekildeyse çok şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Hemen herkesin sahip olmak istediği bir vücut tipine sahip olarak son derece etkileyici olduğunuzu ifade edebiliriz. Tercih edeceğiniz etek ve diğer kıyafet modelleri ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bol kesimli etek modellerinden kurtularak belinizi ön plana çıkartacak dar kesim de etek modelleri tercih etmelisiniz. Bu sayede hem üst hem de alt vücudunuzu ön plana çıkarabilirsiniz.
Dikdörtgen Vücut Tipine Uygun Etek Modelleri
Dikdörtgen bir vücut tipine sahip olan kadınların kalça, bel ve göğüs ölçüleri birbirine yakındır. Bu doğrultuda bel oyuntuları da çok belirgin değildir. Bu vücut tipinde ki kadınlar bel oyuntularını belli edecek etek modellerine sahip olmaları gerekmektedir. Boyunuz kısa ise kalın kemerler yerine ince kemerler tercih edebilirsiniz. Eteğinizin üzerinde ki bir kemer vücudunuzu çok daha hoş gösterecektir.
Zidan Butik Kadın Etek Modelleri
Kadınların olmazsa olmazı olan her kadının gardırobunu güzelleştiren etekler, bu sezonda da yeni tarz ve modelleri ile Zidan Butik’ da sizleri bekliyor. İsterseniz günlük kullanım için isterseniz de gecelerinizi güzelleştirmek için Zidan Butik’ da her ihtiyacınıza cevap bulabileceğiniz birbirinden farklı kumaş ve modelde kadın etek bulabilirsiniz.
 Jean kadın etekler ile spor ve şık bir görünüm elde edebilir, kalem etek ile vücudunuzu ön plana çıkaracak kombinler yapabilirsiniz. Kendi özgün stilinizi beğendiğiniz etek modelleriyle kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Her mevsimde kombinlerinizin yıldızı olacak Zidan Butik kadın etek modelleri sayesinde şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.
Pileli etekler geçmişten günümüze kadar kadınların beğenisini çekmeye ve tercih edilen bir model olmaya devam ediyor. Zidan Butik’ un özenle hazırlanan pileli etekler kategorisi farklı kesim ve modeller ile ihtiyaçlarınızı karşılayarak dolabınızda yer almayı bekliyor. Ofis ortamına uygun kadın etek modelleri sayesinde haftanın beş gününde ayrı etek seçimi kullanarak şıklıkta zirveye ulaşmanızı sağlıyoruz.
 Ciddi ve resmi bir duruş sunan aynı zamanda zarafet kazandıran ofis etekleri arasında konforunuz için düşülmüş yırtmaçlı etek modelleri de yer almaktadır. Yürüme, oturma ve kalkma konusunda şahane bir rahatlık veren yırtmaç detayı, dış görünüm açısından da güzelliğinizi ortaya çıkarmanızı sağlıyor. Kış aylarının vazgeçilmezi olan süet kadın etek modelleri ile de ceket, hırka, gömlek gibi ofis parçaları ile şık bir uyum sağlıyor.
Uzun Etek Fiyatları
Çizgili kadın etek modelleri de yine ofiste tercih edeceğiniz renk ve modeller sunuyor. Özellikle ince çizgili, kareli ve tek renk olan kadın etekler ve tabi olmazsa olmaz olan siyah renkli etek çeşitleri ofis kadınlarının en çok tercih ettiği modellerdendir.
Sokak modasının ve Avrupa şıklığını takip eden Zidan Butik genç kızların, yetişkin kadınların ve her beden kadının giyebileceği modellerini sizlerin beğenisine sunuyor. Belden oturtmalı tül etek modelleri, çarpıcı ve göz alıcı kırmızı renkli etek modelleri ve rüzgârda uçuşan fırfırlı etek çeşitleri ile trend etek modellerine katkı sağlıyor.
Zidan Butik’in kadın etek modelleri kategorisinde bulunan ürünlerden dilediğinize sahip olmak için güvenli ödeme, uygun fiyat ve hızlı kargo üçlüsü sayesinde kolayca sipariş verebilirsiniz.



 
Yükleniyor...