Tarih: 28.03.2021 15:54
Mini Etek Modelleri
Mini etek modelleri, kadınların tercih ettiği birbirinden şık etek modelleri arasında yer almaktadır. Siz de mini etek modelleri ile en şık görünümü elde etmek istiyorsanız Zidan Butik’in ürünlerini inceleyebilirsiniz. En şık ve eşsiz mini etekleri sizlere sunan Zidan Butik ürünleri hemen detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
Cesur ve Güzel Mini Etekler
Mini etek, bir kadının aynı zamanda cesur ve güzel hissetmesini sağlar. Mini etekler partilere, bir çok yerde tercih edilebilen kıyafetlerdir. Kabul edeli ki mini etekler, güzel bacaklarınızı gösterirken güzel hissetmek için kolay bir çözümdür. Zidan Butik moda ileri bayanlar için çok sayıda mini etek stiline sahiptir. Zidan Butik, hareketli bir hayat yaşayan kızlar için sportif tasarımlı mini etekleri de taşıyor. Tercih ettiğiniz stili keşfetmek için çevrimiçi etek seçimimize göz atın.
Uyarıyı Dikkate Alın
Mini etek, özellikle doğru tür üst ve ayakkabılarla eşleştirildiğinde görünümünüze muhteşemlik katar. Mini eteklerle ilgili en iyi şey, çeşitli renklerde, tasarımlarda ve kesimlerde olmalarıdır. Aynı etek, farklı gömlekler ve aksesuarlarla eşleştirildiğinde birkaç farklı görünümün temeli olarak işlev görebilir. Düz renkte geniş bir mini etek bulun ve tercih edin. Aynı etekle, şeffaf şifon düğmeli ve burnu açık pompalarla eşleştirerek farklı bir görünüm yaratın. Çok yönlülük konusunda endişelenmiyorsanız ve daha çok kafa döndürmekle ilgileniyorsanız, bodycon etek deneyin.
Payetli bir mini etek, sansasyonel parti veya kulüp giyimi sağlar. Eğlenceli bir gece geçirmek için Zidan Butik’te ki mini etek serimizi keşfedin! Koyu renkli bir üst ve stilettolarla giyin ve bir muhteşem bir görünüm elde edin.
Her Kadının Gardırobunda Olması Gereken Etek Modelleri
Mini etek modelleri her genç kızın gardırobunda olması gereken son derece şık etekler olarak bilinmektedir. Bu etek türünün yıllar boyunca seviliyor olmasının çeşitli nedenleri vardır. Tam mini etek yüksek bele sahiptir. Yüksek bel, rahat bir uyum sağlar ve bir kadının belini daha ince gösterir. Ayrıca kloş mini etek tam bir etek çizgisine sahiptir. Böylece, genişletilmiş etek tam güzel bir akış ve hoş kıvrımlar yaratır. Bunun yanı sıra A-line silüet, bu dairesel eteğe kadınsı bir hava katıyor.
Pamuk Karışımlı Kumaştan Rahat Dokunuş
Zidan Butik’te bulunan birçok etek, pamuk karışımı kumaştan yapılmıştır. Eteklerin üretildiği etek modelleri Pamuk karışımlı kumaşın dokunuşu çok pürüzsüz. Ayrıca pamuk karışımlı kumaş bize kolay bakım sağlıyor. Bu etek modelleri için soğuk suda nazikçe yıkamanızı ve doğal olarak kurutmanızı öneririz.
Çeşitli Durumlar İçin Mükemmel
 Düz renk ve düz desen ile temel patenci etek her durum için uygundur. Bu full mini eteği bir bluz veya gömlek ve bir çift topuklu ayakkabı ile giyerseniz romantik stiller yapabilirsiniz. Flared mini etek, gündelik üstler ve spor ayakkabılarla da mükemmeldir. Güzel bir akışla, patenci eteği dans etmek için harika bir etek. Bu eteğin üzerinde çeşitli renklerde bir seçim olduğundan pek çok kadının tercih ettiği elbise modelleri arasındadır.
Elastik Bel Bandı ve Büyük Siyah Etek İle Rahat Uyum
Etek elastik bir bel bandına sahiptir. Yüksek bel ve elastik bel bandı bize rahat bir uyum sağlar. Ek olarak, çekilerek takılan kapak, takmayı kolay ve hızlı hale getirir. Ve harika bir siyah mini etek arıyorsanız, bu siyah patenci etek sizin için mükemmel.
Kadınlar ve Kızlar İçin Mükemmel Hediye
Mükemmel bir mini etek çok iyi yapılmış ve iyi paketlenmiş olduğundan, patenci etek genç kadınlar ve kızlar için mükemmel bir hediye olabilir. Okula Dönüş sezonu, Sevgililer Günü ve Noel civarında, mini etek onun için harika bir hediye olacak.
Mini Etek Seçerken Nelere Dikkat Edilir?
Vücut Tipinizi Bilin
 Vücut tipinizi bilmek, hangi eteklerin size en iyi şekilde görüneceğini öğrenmenize yardımcı olacaktır. Armut şekli, elma şekli veya kum saati gibi vücut tipinizi henüz bilmiyorsanız, çevrimiçi olun ve öğrenmek için hızlı bir arama yapın. Örneğin, ağırlığınızı ortada taşıyorsanız, muhtemelen elma şeklindesinizdir. Kum saati figürünüz varsa, kalçalarınız ve omuzlarınız neredeyse aynı büyüklükte ve küçük bir beliniz var demektir. Armut şeklindeki vücutların kalçaları omuzlarından daha geniştir. Muz şekilli olarak da adlandırılan cetvel şeklindeki gövdeler, kalça veya göğüs arasında fark olmaksızın düz bir görünüme sahiptir
Beden Ölçümü Yapın
Hangi bedenlerin size uyduğunu bilmek için belinizi ve kalçanızı ölçün. Etek bedeninizi henüz bilmiyorsanız, mezurayı vücudunuzun etrafında gergin bir şekilde çekerek belinizin ve kalçanızın çevresini ölçmek için bir mezura kullanın. Beliniz ve kalçanız için ölçtüğünüz sayılar, bir mağazanın beden ölçüsü kılavuzuna bakmaya gittiğinizde doğru bedeninizi seçmenize yardımcı olacaktır.
Beliniz midenizin en küçük kısmıdır (göbek deliğinizin hemen üzerinde), kalçalarınız ise en geniş olanıdır. Doğru bir boyut elde ettiğinizden emin olmak için ölçüm yaparken ölçüm bandını çok sıkı veya çok gevşek çekmekten kaçının. Mağazaların hem çevrimiçi hem de mağazalarda boyutlandırma kılavuzları olmalıdır; bu, ölçümlerinizi S, M, L, XL ve 2, 4, 6, 8, 10 vb. Boyutları seçmek için kullanmanıza yardımcı olur.
Etek Boyuna Dikkat Edin
Etek ucunuzun bacağınızın dar bir kısmına çarptığından emin olun. Bacağınızın en geniş kısımları, kalçanızın ortası ve baldırınızın ortasıdır. Eğer eteğinizin etek ucu bu bölgelere çarparsa, eteğiniz ince kısımlara çarptığında olduğu kadar gurur verici görünmeyecektir. Eteğinizin dizinize veya ayak bileğinize gelmesini hedefleyin, çünkü bunlar bacaklarınızın en dar alanlarıdır. Dizin hemen üstünde, dizde veya hemen diz altında etek giymek harika görünecektir.
Vücudunuz Elma Şeklindeyse Yüksek Belli Seçenekleri Deneyin
 Bunlar dikkati midenizden uzaklaştırıp belinize çekecek eteklerdir. Yüksek belli A-line etekler harika bir seçenektir — A-line etekler bele takılır ve eteğe ulaştıkça yavaşça genişler. Konforlu ve rahat bir seçenek için sıkı bir bele ve dışa doğru akan bir eteğe sahip imparatorluk tarzı bir etek seçin.
Vücudunuz Armut Şeklindeyse A-Line Bir Etek Seçin
Vücudunuzun alt kısmı üst kısımdan daha genişse, A-line eteğin daha sıkı olan beli, eteğin kalçalarınızda parlamasına izin verirken, belinizin en küçük kısmına dikkat çekmeye yardımcı olacaktır. Harika bir görünüm için dizinize çarpan koyu renkli A-line etekleri seçin.
Kum Saati Gövdesini Göstermek İçin Bir Kalem Etek Seçin
Çok sayıda kıvrımınız varsa, kalem etekleri çok dar ve takılı olduğundan, bir kalem etek onları gurur verici bir şekilde sergileyecektir. Eteğin çok sıkı olmadığından emin olmanın yanı sıra, belinize dikkat çeken bir etek seçin.  Belde daha sıkı olan ve eteğinden dışarı fırlayan A-line kalem etek giymeyi deneyin. Siyah kalem etekler, hemen hemen her tepeyle uyumlu harika bir seçenektir. Kalem eteklerin diğerlerinden daha sıkı olduğu biliniyor, bu yüzden eteğinizi seçmeden önce etrafta dolaşmayı deneyin.
Siz de birbirinden farklı mini etek modellerini tercih etmek için Zidan Butik fırsatlarından yararlanabilirsiniz.
 
Yükleniyor...