Tarih: 28.03.2021 15:44
Kadın Elbise Modelleri
Kadın elbise modelleri, kadınlar için en şık şekilde sunulan kıyafetlerden bir tanesidir. Zidan Butik ayrıcalıkları ile kadınların gardıroplarını süsleyen kadın elbise modelleri ile siz de mükemmel bir uyum elde edebilirsiniz.
Zidan Butik’ten son derece rahat ve trend kadın elbiseleri hissetmeye hazır olun! Her durum için en iyi şekilde görünmenize ve hissetmenize yardımcı olacak çok çeşitli elbiselerimiz var. Bir sundress, resmi bir elbise veya biraz daha gündelik bir şey arıyor olun, geniş elbise yelpazemiz sizi kesinlikle ön plana çıkaracaktır. Zidan Butik’ten tüm kadın giyim ve günlük ihtiyaçlarınız için alışveriş yapın ve tüm kıyafetler ile şık görünmenin keyfini çıkarın.
Maksi Elbiseyle Şık Görünün
Bu yaz dünyayla mücadele etmeye ve moda anlayışınızı sergilemeye hazırsanız, bir kadın maksi elbise, size rahat bir görünüm veren hoş bir gündelik elbisedir. Standart bir elbiseden daha farklı boyutlarda olan bir maksi elbise mutlaka sahip olunması gereken bir yaz kıyafetidir. Sadece çeşitli boyutlarda değil, aynı zamanda çok sayıda renk ve desenle de karşımıza çıkan kadın maksi elbise muhteşem bir görünüm elbise etmek için hemen harekete geçin Maksi elbiseler, gündüz stili ve gündelik hafta sonları için mükemmel seçeneklerdir!
Midi Elbise Trendine Katılın
Her durum için uygun, orta uzunlukta bir elbise mi arıyorsunuz? Görünümünüzü kadın midi elbisesiyle yenileyin! Zidan Butik’in rahat veya şık bir midi elbise ile nereye giderseniz gidin kendinizi ifade edin. Ofiste geçirdiğiniz bir günden veya dışarıdaki bir geceden, taze, kadınsı bir görünüm için mükemmel orta uzunlukta elbiseyi satın alın!
Yüksek Düşük Etek Elbise
Yüksek-düşük etekelbise, önde daha kısa ve arkada daha uzun olan ve ince ile dramatik arasında değişebilen bir elbise etek çizgisini ifade eder. Hi-low ve hi-lo olarak da adlandırılır. Son derece farklı ve şık bir görünümü vardır.

Dantelli Elbise Modelleri
Bu sezonun en sıcak trendi dantel. İster tam dantel tasarımı ister detaylarda olsun, dantelli elbise dolabınıza biraz romantizm katacağınızdan emin olabilirsiniz. Dantelli elbise modelleri ile son derece şık ve etkileyici bir görünüm elde edebilmek mümkündür.
Siyah Elbise Modelleri
Her kadının dolabında küçük siyah bir elbiseye ihtiyacı vardır. Bu klasik elbiseler hemen her ortamda giymek için mükemmel bir alternatiftir. Bu nedenle her kadının gardırobunda bulunması gereken bu mükemmel kıyafete siz de Zidan Butik aracılığı ile sahip olabilirsiniz.
Popover Elbise
Popover elbise, vücuttan uzaklaşan kırpılmış bir korse ile gündelik bir elbisedir. Katlı veya fırfırlı elbise olarak da anılan popover, giymesi kolay eğlenceli bir stildir. Popover korse, tulum ve tulumlarda da bulunabilir. Siz de mükemmel popover elbise modellerini tercih ederek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Scuba Elbise
Scuba elbise, Neopren kumaştan elde edilen elbiseleri ifade eder. Bu alışılmadık kumaşı kadınsı kesimlerle birleştirmek, popülaritesi artan benzersiz bir görünüm ve his yaratır. Bu tür elbiseler, şeklini koruyan esnek ve yoğun bir yapıya sahiptir. Birbirinden mükemmel ve farklı scuba elbise modelleri için Zidan Butik’i tercih edin.
Patenci elbisesi
Patenci elbisesi, A-line elbisenin güncellenmiş, daha genç bir versiyonudur. Bir buz pateni kostümünden esinlenerek, üstten bele kadar dar ve dar, kalçalarda ve uyluklarda geniş ve tam, kısa bir etek olarak tamamlanıyor.
Daha fazla stil için, güzel bir siluet oluşturmak için elbisenize bir kemer eklemeyi düşünün. Lazerle kesilmiş kare deliklerle kaplı deri kayışlar, her kıyafete mükemmel bir katkı sağlar. Ya da elbisenizin güzelliğini ışıltılı bir süslemeyle güçlendirin ve ayakkabıları unutmayın! Geniş sandalet, bot, spor ayakkabı ve daha fazlası koleksiyonumuza göz atın!

Midi elbise ile kendi moda görünümünüzü yaratmak için daha fazla nedene mi ihtiyacınız var? Kıyafetinizi geliştirmenin ve biçimlendirmenin 3 yolu:
Elbiselerinizi Nasıl Daha Çekici Hale Getirirsiniz?
Temel Bir Debriyaj veya Topuk Ekleyin
Resmi bir etkinliğe veya arkadaşlarınızla eğlenceli bir gece geçirmek için dışarı çıkıyorsanız, yular üst kısmı ve yüksek düşük etek ucu olan şık bir elbise kurtarıcınız olacaktır. Görünümünüzü mükemmel bir hale getirmek için şık bileklikler ve siyah kadın topuklu ayakkabılar tercih edin.
Midi Elbiseniz ile Spor Şıklığı Yakalayın
Spor ayakkabılar, topuklu ve sandaletlere şık bir alternatiftir. Daha rahat bir görünüm arayanlar için, kadın spor ayakkabılarıyla eşleştirilmiş düğmeli ön kemerli bir elbise, rahat bir tasarımla çok ihtiyaç duyulan rahatlığı ekler.
Elbisenizi Şık Sandaletlerle Mükemmelleştirin
Şimdi gardırobunuzu geniş parmak arası terlik, takoz ve gladyatör kadın sandalet seçeneklerimizle donatmanın tam zamanı. Trend belirleyen muhteşem kadın ayakkabılarını tercih ederek eşsiz bir görünüm elde etmek için hemen harekete geçin.
Sitemizdeki elbiselerin çoğu omuzdan kenara yaklaşık bir ölçüm içerirken, aşağıdaki elbiselerin vücuda nasıl çarpacak şekilde tasarlandığına dair genel bir referanstır.
Kadınların Ortalama Elbise Uzunlukları: (tümü omuzdan kenara ölçülür)
  • Kısa Elbiseler: 36 inç
  • Diz / Kalem Uzunluğu: 37-42 inç
  • Midi: 43 inç
  • Maksi ve Tam Boy:  Ayak bileği
Zidan Butik Kadın Elbiseleri, yolculuk sizi nereye götürürse götürsün harika görünmenizi ve hissetmenizi sağlayacaktır. Uzun elbiseler, kısa elbiseler, ayakkabılar gibi pek çok ürünü çekici ürün yelpazemizde bulacaksınız! Mükemmel tarzınızı ve günlük giyim modellerini Zidan Butik aracılığı ile bulun.
Doğru Elbise Bedeni Nasıl Bulunur?
Kadınların kendileri için en uygun elbise modellerini tercih edebilmesi için öncelikle doğru elbise bedenini bulması gerekir. Peki, doğru elbise bedeni nasıl bulunur? Gelin bu soruyu hep birlikte cevaplandıralım.
Göğüs Ölçümü
Doğru elbise ölçümü almak için öncelikle göğsünüzün en dolu kısmını ölçmeniz gerekmektedir. Mezuranın kollarınızın altına girdiğinden emin olmalısınız. Ölçüm bandını sıkı tutun. Ancak ölçümü çok sıkı yaparsanız yanlış ölçümler alırsınız ve elbiseniz tam olarak oturmaz.
Bel Ölçümü
Bir tarafa eğilin ve belinizin doğal kıvrımını bulun. Mezuranın biraz gevşek olduğundan emin olarak belinizin etrafını düzgün bir şekilde ölçün. Göbek deliğinizden 2 inç yukarıda ölçerek de doğal belinizi bulabilirsiniz. Genellikle belinizin en küçük kısmıdır.
Kalçanın Ölçümü
Kalçanızın ve arka kısmınızın en dolu kısmını ölçün. Bu genellikle kasık ve göbek deliğinizin ortasıdır. Yine, ölçüm bandını biraz gevşek tutmak isteyeceksiniz, böylece elbise boyutunuz çok küçük kalmaz.
Beden Tablosuna Bakın
Beden çizelgelerinin farklı mağazalar için farklı olma eğiliminde olduğunu ve ölçümleriniz ve beden çizelgenizle değişkenlik gösterebileceğini unutmayın. Bununla birlikte, bu boyut grafiğini temel bir kılavuz olarak kullanabilirsiniz.

Ölçüleriniz iki boyut arasındaysa, özellikle çevrimiçi sipariş veriyorsanız her zaman daha büyük olanı seçin. Size yanlış beden verme gönderme eğiliminde olan mağazalardan ise mutlaka kaçın.
Siz de yukarıda bahsedilen elbise modellerine ve daha fazlasına sahip olmak için hemen harekete geçin ve muhteşem elbise modellerine kısa bir süre içerisinde sahip olun.

 
Yükleniyor...